Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Menigo stöttar branschen

Efter sviterna av pandemin fick restaurangbranschen andas ut i några korta månader innan nästa utmaning kom. Höjda råvarupriser, ökade transportkostnader, höjda energikostnader och en aldrig tidigare skådad personalbrist har slagit hårt mot restaurangbranschen. För att stötta våra kunder startar vi därför nu ett par olika initiativ som du kan läsa mer om här.

Höstens prisökningar
Höstens prisökningar
Carl Eckerdal, chefsekonom på Livsmedelsföretagen, bevakar och analyserar höstens skenande råvarupriser och andra omvärldsfaktorer som påverkar branschen.
Så säkrar vi bästa möjliga priser åt krögarna
Så säkrar vi bästa möjliga priser åt krögarna
Inflation, råvarupriser och tillgänglighet. Hur påverkar detta dig? Det berättar vår nytillträdda Director of Merchandising, Joakim Sköld Östling.
Samtal på menyn
Samtal på menyn
Personalbrist, eller kompetensförsörjning, är en av restaurangbranschens stora utmaningar just nu. Menigo bjuder in till dialog med branschen.
Lönsamma Tips
Lönsamma Tips
Kampanjer, tips och digitala samtal om hur du navigerar genom de ökade kostnaderna för råvaror och utrustning.
Starta ett samarbete med Menigo
Starta ett samarbete med Menigo
Vårt mål är att vara den bästa absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök.