Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skapa balans med smak och textur

Ludwig Tjörnemo och Johan Swahn diskuterar smak och konsistens och hur du kan tänka när du sätter ihop ett rätt.

Bowl eller tallrik?

Det råder inga tvivel om att smaken påverkas av var och hur en maträtt serveras. Men det är inte alltid helt lätt att förklara hur det går till. Så därför tog vi hjälp av Årets kock Ludwig Tjörnemo och måltidsforskare Johan Swahn som bjöd in till måltiden i olika tappningar. I vår serie Länge leve måltiden och avsnittet "Förhöj måltidsupplevelsen" - gästas vi även av Erika Goytizolo - restaurangchef på Canta Lola, Alf Tumble -  Författare, Vinskribent på DN och Music Supervisor på Soundtrack Your Brand samt Mathias Dahlgren - Krögare och ägare av Matbaren, Rutabaga, Green Rabbit och Overseas.

LÄS MER