Populära Lunchalternativ
Köttbullar med mos, pannkakor med sylt och grädde eller en smarrig kebab. Klassiska omtyckta smaker är alltid helt rätt. Här hittar du vårt utvalda sortiment för att snabbt skapa en populär måltid.
Våra köttbullar är gjorda på svenskt kött och har bra smak och konsistens. Allt kött vi använder till våra köttbullar är KRAV-märkt.
Vårt kebabskav är gjord på kryddat svenskt nötkött. Köttet är saftigt och har en bra textur. Skavet är ostekt, fritt från allergener och lösfryst. Bitarna är ca 30x30x3 mm stora
Vill man spara tid är det perfekt att bara ta fram dessa produkter från frysen och steka på. Gott och enkelt.
Efterrätt, Mellis eller lättare lunch?
Våra ekologiska tunnpannkakor är osötade och dubbelgräddade, goda att servera tillsammans med klassiska tillbehör. En smidig rätt att ta fram och snabbt värma i varmluftsugn eller mikrovågsugn innan servering. Innehåller ägg från frigående höns.
Pannkakstårta med grillade jordgubbar, lime,
rostad vit choklad och citronmeliss
10 portioner:
15 st pannkakor
4 dl jordgubbssylt
4 dl frysta jordgubbar
1 dl strösocker
100 g vit choklad
5 dl grädde
1 dl mascarpone
1 st lime
2 tsk vaniljsocker
citronmeliss
Gör så här:
Lägg dom frysta jordgubbarna på ett bleck, strö över socker och rosta i ugn 10 min på 220 grader. Låt svalna, blanda sedan med jordgubbssylten.
Riv skalet och pressa saften ur limen, blanda ut med mascarpone och vaniljsocker, vispa grädde luftigt och vänd sedan runt med mascarponeblandningen.
Bred ut vit choklad på en inoljad plåt, baka i 120 grader i ca 20 min eller tills gyllene, ta ut och krossa.
Varva pannkakor med jordgubbskompott och vaniljkräm. Toppa tårtan med rostad vit choklad och citronmeliss samt grillade jordgubbar.