Dessert & konfektyr
Julens söta, det bästa på julbordet. Se till att dina gäster får avsluta julbordet med något riktigt gott eller bjud på en riktigt härlig julfika.
Konfektyr
Kakor
Dessert
Bullar & bakverk
Frukt & bär
Österlen saffran
Sveriges enda ekologiska saffransproducent levererar saffran till Skandinaviens finaste restauranger och bagerier. Visste du att det krävs 200 000 krokusblommor för att utvinna 1000 gram saffran?
Det var inget som hindrade grannarna Karl och Johannes från att prova odla den exklusiva kryddan. Som Sveriges enda ekologiska saffransproducent, levererar de nu saffran till Skandinaviens finaste restauranger och bagerier.
– Vi försöker jobba med samarbeten som är allt annat än lussebullar. Vi vill utöka kunskapen om saffran därför vill vi arbeta med restauranger och bagerier som kreerar sina rätter med vår saffran och visar bredden i kryddan, säger Karl Berglund, ägare och grundare av Österlensaffran.