Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Pizzarolls

Pizzaroll med bakad portabello, lufttorkad chorizosalami
och spetskåls "Caesar"

Kock: Tobias Sundberg
Recept för 10 personer

Bakad portobello
Du behöver:
5 portobellosvampar
olivolja
Backtimjan
salt och peppar
5 vitlöksklyftor

Gör såhär: Ta bort roten från svampen, skrapa bort lamellerna med en sked och lägg svamparna i ett bleck. Repa timjan och krossa vitlök. Ringla olivolja över svamparna, lägg på timjan och vitlök, salta och peppra. Baka svampen mjuk i en 175°c varm ugn. Låt svalna och strimla i 0,5 cm tjocka skivor.

Spetskåls ”Caesar”
Du behöver:
1 spetskål
1,5 dl finriven parmesan artnr:901077
1,5  vitlöksklyfta
0,75 dl olivolja
1,5 ägg
2,25 dl neutral olja
1,5 tsk dijonsenap
salt och peppar
1,5 msk citronsaft artnr:900665
Worcestershiresås
3 sardellfiléer

Gör såhär: Strimla spetskålen fint. Lägg i en bunke och ställ åt sidan. Skala och finriv vitlök. Knäck ägg i en smal och hög bunke. Lägg i vitlök, senap, citronsaft, sardeller, parmesan och till sist oljorna. Sätt ner en mixerstav till botten, starta den och lyft sakta till ytan. Smaka av med salt, peppar och worcestershiresås. Blanda dressingen med spetskålen i bunken.

Pizzaroll
Du behöver:
10 st pizzabottnar med tomatsås art.nr:901415      
bakad portobellosvamp
500 g mozzarella Fior di Latte
lufttorkad chorizosalami 
Spetskåls Caesar

Gör såhär: Lägg ut pizzorna på plåtar och fördela ut mozzarellan. Baka i lämplig ugn. Ta ut pizzorna och lägg varje pizza på en bit folie. Fördela spetskål, portobello och chorizo i mitten/längden på pizzan. Vik in kanterna och rulla sedan pizzan som en burrito och rulla in den i folie.

Napolitanska pizzabottnar

Det är ingen konst att göra en god pizza om du har en hantverksmässig och bra botten. Våra nya ekologiska napolitanska pizzabottnar från Sysco Classic levereras förgräddade och frysta. Pizzabottnarna tillverkas i hjärtat av Campania, Italiens mest berömda pizzadistrikt. Degen till pizzabottnarna arbetas för hand, vilket ger varje botten ett unikt och hantverksmässigt utseende. Den långa jästiden och den speciella stenugnen våra pizzabottnar förbakas i innan de fryses ner gör att smak och färskhet bevaras, och du kan servera dina gäster en pizza som smakar som om den vore nybakad. Välj mellan naturell botten och botten med tomatsås.

Sysco Classic

Hos Sysco Classic hittar du trygga och prisvärda produkter med hög kvalitet. Ett brett sortiment med allt från skafferiets stapelvaror till fina frys- och färskvaror – alla klassiker ett bra kök behöver.