Svensk kycklingkebab – klimatsmart favorit
Allt fler efterfrågar klimatsmart mat av svenska råvaror. Kyckling har en låg inverkan på miljön och väljer du Kronfågel är det alltid svensk kyckling.
Genom att välja kyckling istället för nötkött kan du bidra till betydande mindre utsläpp av växthusgaser. Kyckling släpper ut mindre än en tiondel av nötköttets CO2. Så bara genom att byta protein kan du bidra till ett bättre klimat. Börja med att testa Kronfågels kycklingkebab.
Kebaben som alla kan äta!
Kronfågels kycklingkebab är gjord av tunt skivad svensk lårfilé. Kycklingen är smaksatt med klassisk kebabkrydda – och smakar som en riktig kebab ska smaka! Kycklingkebaben kan enkelt tillagas direkt från frysen. Produkten blir väldigt god när den serveras i wrap, på pizza eller i gratänger.
Du kan också laga en kebabgryta eller använda det smakrika kycklingkebabköttet som ingrediens i baguetteröror.