Låt vårens smaker ta plats!
.
Utesäsongen är runt hörnet och vårpirret ligger i luften.
Innan sommaren gör entré med grill och andra somriga smaker, vill vi gärna suktas av det asiatiska köket och botanisera bland goda drycker som hör våren till.
Här har vi laddat upp med tips, recept och annan klokhet som kan komma fint till hands för att ge verksamheten ett påfyll av energi inför stundande säsong.
Välkommen att hitta din inspiration och vårkänslorna här!
Kampanjpris på vårens smakerUpptäck vårens kampanjtidning som vi har fyllt med riktigt bra priser på utvalda varor inför stundande säsong. Självklart finns alla artiklar i kampanjen även under Erbjudanden när du loggat in. |
Ramen på två sätt
Ramen på två sätt
Ramen på svamp eller fläsk? Oavsett vilket kommer den smakrika nudelsoppan att bli ett populärt inslag på menyn. Matutvecklaren och sushikocken Joakim Lundblad lagar två varianter.
Menigo möter Miyakodori
Menigo möter Miyakodori
Med högkvalitativ yakitori, sashimi och tartar på svenska råvaror har Miyakodori tagit sin plats på Stockholms krogscen. Vi har träffat krögartrion bakom succén.
Makalösa mackor för take-away
Makalösa mackor för take-away
Möt våren med matiga mackor - ett smart sätt att få in lönsamhet på menyn. Vi tipsar om några riktigt goda varianter med influenser från det asiatiska köket.
Vårens krispiga vita
Vårens krispiga vita
Våra uppskattade viner är ett tryggt val till din vinlista. Här har vi valt ut några friska, torra och fruktiga vita som passar allt från toast Skagen till en kryddig ramen. För dig med alkoholtillstånd.
En kall, tack!
En kall, tack!
Från brödig ale och fyllig stout till uppfriskande suröl. Vi gör en djupdykning ner i ölglaset och tipsar om val av ölglas och några utvalda ölfavoriter. Skål!
Duka i vårens toner
Duka i vårens toner
Avskalat elegant eller hantverkskänsla. Det finns många sätt att smycka vårens dukning. Vi har porslin, tåliga glas och praktiska engångsmaterial för take away. Upptäck några utvalda favoriter.