Svensk SMAK-märkt potatis tillagad i Östergötland
Med en förkokt matpotatis snabbas tillagningstiden upp med bibehållen smak och kvalitet. Tillagningstiden är endast 3-10 minuter beroende på värmningsmetod (micro, kokning, ugn, kantin/bleck). Liten risk att tillaga för mycket potatis då det vid eventuell brist går snabbt att komplettera. Beräkna "precist" och komplettera snabbt vid behov för bästa portionsekonomi.
Potatisen är ångskalad vilket innebär minimalt med svinn jämfört med knivskalat. Då inga tillsatser (inte ens salt) förekommer behövs ingen sköljning innan tillagning. Vi använder bara svensk potatis med en hög och jämn kvalitet och med goda varmhållningsegenskaper. Produkten är SMAK-märkt vilket är en garanti för att potatisen håller hög kvalitet.
Värm, stek eller rosta i ugn. Lägg i matlådan. Kort sagt - gott till det mesta!
SRS-lådan är klimatsmart med mycket lägre utsläpp av koldioxid och dessutom minskat emballageavfall. Totalvikten 2x4kg ger bättre arbetsmiljö och SRS-lådorna är enkla att lyfta, bära och plocka ur, med färre arbetsmoment.