Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

French toast med stekta äpplen och vispad havregrädde

Receptkategori: Desserter
Brunch kräver sin sötma. Signerad Restaurang Asplund.

(0 röster)
Länge leve måltiden restaurang
French toast med stekta äpplen och vispad havregrädde

Gör så här

Vispa imat, mjöl, ägg, salt och socker vänd bröden i smeten och stek i smör.

Vänd sedan toasten i kanel och socker.

Servera med hackade rostade nötter, vispad vanlijgrädde och socker stekta äpplen.

Du behöver

1,5 kgiMat Matlagningsgrädde 13%
3,3 mskVetemjöl SE
1 stÄgg M Frigående, Tvättade*
2 gFint salt med jod*
5 gStrösocker
1 hgItalienskt Lantbröd*
Malen Kanel
Smör Normalsaltat 80%
Äpple Aroma Klass 1 Sverige
Hasselnötter KRAV
Vaniljstång SKB*
1 hgVisp iMat 23%*

Energifördelning

11.4%2.3%86.4%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi446.04 kJ
Energi104.61 kcal
Fett0.57 g
varav
- mättat fett0 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat21.84 g
varav
- sockerarter1.72 g
- stärkelse0 g
Protein2.87 g
Salt0 g
Fiber0.86 g