- Hem
- Recept & kalkyl
- French toast med stekta äpplen och vispad havregrädde
Åtgärder
French toast med stekta äpplen och vispad havregrädde
Receptkategori: DesserterBrunch kräver sin sötma. Signerad Restaurang Asplund.
●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Länge leve måltiden restaurang
Gör så här
Vispa imat, mjöl, ägg, salt och socker vänd bröden i smeten och stek i smör.
Vänd sedan toasten i kanel och socker.
Servera med hackade rostade nötter, vispad vanlijgrädde och socker stekta äpplen.
Du behöver
1,5 kg | iMat Matlagningsgrädde 13% |
3,3 msk | Vetemjöl SE |
1 st | Ägg M Frigående, Tvättade* |
2 g | Fint salt med jod* |
5 g | Strösocker |
1 hg | Italienskt Lantbröd* |
Malen Kanel | |
Smör Normalsaltat 80% | |
Äpple Aroma Klass 1 Sverige | |
Hasselnötter KRAV | |
Vaniljstång SKB* | |
1 hg | Visp iMat 23%* |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 446.04 kJ |
Energi | 104.61 kcal |
Fett | 0.57 g |
varav | |
- mättat fett | 0 g |
- enkelomättat fett | 0 g |
- fleromättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 21.84 g |
varav | |
- sockerarter | 1.72 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 2.87 g |
Salt | 0 g |
Fiber | 0.86 g |
kr