Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Bagel med varmrökt lax, forellrom, friterat ägg och fänkålssallad

Receptkategori: Fisk- o skaldjur
Gör en lyxig lunchsmörgås på rostad bagel toppad med varmrökt lax, forellrom, friterat ägg och fänkålssallad.

(3 röster)
Bagel med varmrökt lax, forellrom, friterat ägg och fänkålssallad

Gör så här

Baka 10st ägg i cirkulator eller i ugnen (65 grader, 3 h). Låt svalna och skala äggulan under rinnande vatten, panera i ordningen maizena-ägg-panko och fritera i ca 165 C olja tills gyllenbrun och dela med sylvass tandad kniv.

Dela bagels på hälften och rosta lätt.

Hyvla fänkål tunt på längden, gör en citronette med zest och saft, smaka av med salt och blanda upp med fänkålen.

Toppa med plockad till och några duttar med forellrom.

Du behöver

1 kgBagel original Tina och servera*
5 hgLax Varmrökt Naturell Hel Sida
4,95 mskFärskost Naturell 22% Laktosfri
13 stÄgg M frigående 15p*
1 dlMajsstärkelse
1,25 hgPanko Ströbröd
1 literFrityrolja Longlife
5 hgFänkål SE*
2 stCitron Primofiori/Vernas Klass 1
1 hgDill I Tråg
Fint Salt med Jod
Forellrom*

Energifördelning

8.8%72.5%18.7%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi1260.15 kJ
Energi305.47 kcal
Fett28.94 g
varav
- mättat fett5.18 g
- enkelomättat fett15.54 g
- fleromättat fett6.84 g
Kolhydrat7.45 g
varav
- sockerarter0.58 g
- stärkelse0 g
Protein3.52 g
Salt0.36 g
Fiber0.65 g
Natrium0.01 g