- Hem
- Recept & kalkyl
- Bakade tomater med mozzarella
Åtgärder
Bakade tomater med mozzarella
Receptkategori: Vegetariska rätter●●●●●
(1 röst)
(1 röst)
Länge leve måltiden restaurang
Gör så här
1. Sätt ugnen på 90°C.
2. Skölj och dela tomaterna på hälften. Ringla över olivolja och vinäger. Krydda med flingsalt och chiliflakes. Baka i ugnen ca 30 minuter.
3. Tag ut och blanda med mozzarellan.
Du behöver
5 hg | Körsbärstomat Mix |
80 g | Bananschalottenlök Klass 1 |
10 g | Olivolja Extra Virgin PET* |
2 msk | Schalottenlökvinäger |
Flingsalt Naturell | |
Chiliflakes Grovkrossade | |
2 hg | Cocktail Mozzarella 13,5% |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 199.68 kJ |
Energi | 48.03 kcal |
Fett | 3.29 g |
varav | |
- mättat fett | 2.29 g |
- enkelomättat fett | 0 g |
- fleromättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 0.32 g |
varav | |
- sockerarter | 0.15 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 4.27 g |
Salt | 0.15 g |
kr