Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Hem
  • Recept & kalkyl
  • Ceviche med räkor, ananas, mango och chiliemulsion på smörstekt bröd
Åtgärder

Ceviche med räkor, ananas, mango och chiliemulsion på smörstekt bröd

Receptkategori: Fisk- o skaldjur
Gör en härlig cheviche på räkor, ananas, mango, jalapeño, koriander och chiliemulsion. Lägg blandningen på smörstekta bröd, toppade med srirachamajonnäs.

(0 röster)
Ceviche med räkor, ananas, mango och chiliemulsion på smörstekt bröd

Gör så här

Skala och tärna ananas och mango i 0,5 cm kuber, finhacka chili, zesta och pressa lime, blanda tillsammans, häng av räkor i sil.

Marinera tillsammans.

Stansa bröd så att den ser ut som en doughnut och smörstek sen dela på mitten.

Blanda sriracha och majonnäs, smaksätt med soja.

Skiva jalapeño tunnast möjliga och plocka koriander.

Energifördelning

  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi0 kJ
Energi0 kcal
Fett0 g
varav
- mättat fett0 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat0 g
varav
- sockerarter0 g
- stärkelse0 g
Protein0 g
Salt0 g