- Hem
- Recept & kalkyl
- Ceviche med räkor, ananas, mango och chiliemulsion på smörstekt bröd
Åtgärder
Ceviche med räkor, ananas, mango och chiliemulsion på smörstekt bröd
Receptkategori: Fisk- o skaldjurGör en härlig cheviche på räkor, ananas, mango, jalapeño, koriander och chiliemulsion. Lägg blandningen på smörstekta bröd, toppade med srirachamajonnäs.
●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Gör så här
Skala och tärna ananas och mango i 0,5 cm kuber, finhacka chili, zesta och pressa lime, blanda tillsammans, häng av räkor i sil.
Marinera tillsammans.
Stansa bröd så att den ser ut som en doughnut och smörstek sen dela på mitten.
Blanda sriracha och majonnäs, smaksätt med soja.
Skiva jalapeño tunnast möjliga och plocka koriander.
Du behöver
Handskalade Räkor i Lake Medium MSC | |
Landgångsbröd mörkt Tina och servera* | |
Lime Klass 1 | |
Peppar Röd | |
Ananas Extra Söt | |
Mango | |
Jalapenopeppar Grön | |
Koriander | |
Sriracha chilisås | |
Majonnäs Äkta 78% | |
Japansk Sojasås |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 0 kJ |
Energi | 0 kcal |
Fett | 0 g |
varav | |
- mättat fett | 0 g |
- enkelomättat fett | 0 g |
- fleromättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 0 g |
varav | |
- sockerarter | 0 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
kr