Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Hem
  • Recept & kalkyl
  • Chokladbollskladdkaka med chokladmousse, apelsin & crème Fraiche [Orkla]
Åtgärder

Chokladbollskladdkaka med chokladmousse, apelsin & crème Fraiche [Orkla]

Receptkategori: Desserter
Från färdig paj till hemmagjord – Dessertpajens förvandlingsnummer är oändliga med några få trix. Hel, bitar, i glas, i burk. Det behövs väldigt lite för att få ut mycket. Uppskattat och lönsamt. Ett snabbt sätt att få till en otroligt god, fin och iögonfallande dessertpaj

(0 röster)
Chokladbollskladdkaka med chokladmousse, apelsin & crème Fraiche [Orkla]

Gör så här

Skär kakan i 16 bitar. Blanda ihop 6 portioner chokladmousse enligt förpackningen. Vispa creme-fraichen styvt. Garnera varje bit med mousse, crème fraiche & apelsinfiléer. Riv mörk choklad över hela skapelsen.

Du behöver

1,2 kgChokladbollskladdkaka*
Chokladmousse 140 portioner
2 stApelsin Navels/Valencia Klass 1
1,2 hgCreme Fraiche 34%
50 gmörk choklad*

Energifördelning

3.6%47.3%49.1%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi138.53 kJ
Energi32.99 kcal
Fett2.35 g
varav
- mättat fett1.5 g
- enkelomättat fett0.01 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat2.44 g
varav
- sockerarter1.98 g
- stärkelse0 g
Protein0.18 g
Salt0 g
Fiber0.23 g