- Hem
- Recept & kalkyl
- Frasig fiskburgare med picklad rödkål [Findus]
Åtgärder
Frasig fiskburgare med picklad rödkål [Findus]
Receptkategori: Fisk- o skaldjurBurgare brukar gå hem hos de flesta och med en variation av protein finns det något som passar alla.
Findus rekommenderar alla att ha en frasig fiskburgare stående på menyn eller på matsedeln med jämna mellanrum.
●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Gör så här
Tillaga fisken enligt anvisning på förpackning. Skölj salladsblad och tomat som sedan skivas. Strimla gurka och rödkål fint. Blanda ihop vinäger,socker och salt ovh häll på kålblandningen. Låt dra 10 minuter och lägg sedan i ett durkslag och låt rinna av innan montering av burgaren. Blanda keso, creme fraiche och pepparrot- mixa lätt. Blanda sedan i dillen och smaka av med salt och peppar. Dela den tillagade fisken i två bitar. Värm hamburgebröden och montera ihop din fiskburgare
Du behöver
1,25 kg | Fish n chips Gourmetfilé MSC |
5 hg | Hamburgerbröd 44g |
1,5 hg | Salladsblad gröna* |
3 st | Bifftomat Klass 1 |
1 st | gurka* |
3,75 hg | Spetskål Röd Sverige |
Vitvinsvinäger 6% | |
20 g | Strösocker |
3,75 hg | Naturell Keso 4% |
1,5 hg | Creme Fraiche 34% |
30 g | Pepparrot |
15 g | Dill hackad* |
salt* | |
peppar* |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 661.84 kJ |
Energi | 158.7 kcal |
Fett | 8.03 g |
varav | |
- mättat fett | 2.36 g |
- enkelomättat fett | 0 g |
- fleromättat fett | 0.01 g |
Kolhydrat | 13.75 g |
varav | |
- sockerarter | 3.15 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 6.94 g |
Salt | 0.56 g |
Fiber | 1.07 g |
Natrium | 0.04 g |
kr