Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Fruktsallad med Philadelphia-mousse

Receptkategori: Desserter
En uppdaterad variant av den klassiska fruktsalladen, toppad med en härlig Philadelphia-mousse. Mättande utan att vara mäktigt, och fyllt av fräsch och fruktig energi.

(0 röster)
Fruktsallad med Philadelphia-mousse

Gör så här

Vispa Philadelphia, vatten, smaksättare och socker x 2 till ett hårt skum, vispa sedan i den smälta chokladen. Blanda moussen med apelsinzest och frystorkade hallon, klicka ut ovanpå fruktsalladen och toppa med nötter och eventuellt lite frystorkade hallon. 

Du behöver

Fruktsallad (valfri frukt)*
4 hgNaturell Färskost 21%
4,95 mskVatten*
4,95 msk1/4 dl smaksättare, t ex rom eller punsch*
1 dlFlorsocker*
6 gVaniljsocker *
1,5 hgChokladpellets vit*
1 clApelsinzest (finrivet skal)*
21 gHallon hela frystorkade*
65 gHasselnötskärnor*

Energifördelning

17.6%68.4%14.0%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi580.69 kJ
Energi140.19 kcal
Fett13.08 g
varav
- mättat fett8.72 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat2.68 g
varav
- sockerarter2.68 g
- stärkelse0 g
Protein3.36 g
Salt0.47 g
Fiber0.12 g