- Hem
- Recept & kalkyl
- Klyftpotatis till Fish n chips (Aviko)
Åtgärder
Klyftpotatis till Fish n chips (Aviko)
Receptkategori: Potatis- o grönsaks.rätter●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Länge leve måltiden offentlig
Gör så här
- Dela potatisen i klyftor och lägg på bleck. Ringla över olja och salta.
- Tillaga i ugn, 230°C ca 25 minuter.
Du behöver
1 msk | Havssalt* |
5,94 msk | Olja* |
1,5 kg | Matpotatis Förkokt Fast Sverige |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 349 kJ |
Energi | 83 kcal |
Fett | 0.1 g |
varav | |
- mättat fett | 0 g |
- enkelomättat fett | 0 g |
- fleromättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 17.5 g |
varav | |
- sockerarter | 0.8 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 1.8 g |
Salt | 0 g |
kr