Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Korean BBQ tacos med fläsk och ananas-kimchi [Santa maria]

Receptkategori: À la Carte

(0 röster)
Korean BBQ tacos med fläsk och ananas-kimchi [Santa maria]

Gör så här

Kött

  • Lägg löken i botten av en ugnssäker form, lägg köttet ovanpå och häll på vatten så det blir ca 3 cm vatten i botten. Häll över ungefär hälften av BBQ-såsen. Grädda under lock på 150°C i ca 4 timmar, vänd halvvägs och späd med mer vatten om det behövs. Alternativt, baka över natten vid lägre temperatur.
  • Dra isär köttet när det är klart. Låt löken och vattnet vara i. Blanda i resterande BBQ-sås, eventuellt lite extra.

Kimchi

  • Rör ner Kimchi Spice Mix och paprikapulver i oljan. Rör ner ananas och spetskål och låt stå i minst 1 timme.

Majonnäs

  • Blanda majonnäs och Santa maria Sriracha sauce väl och ställ åt sidan.

Montering

  • Lägg kött, kimchi och sriracha-majonnäs på tortillan. Toppa med färsk koriander och Wasabi & Sesame topping.

Energifördelning

4.2%48.3%47.5%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi676.1 kJ
Energi162.76 kcal
Fett11.98 g
varav
- mättat fett1 g
- enkelomättat fett7.03 g
- fleromättat fett3.58 g
Kolhydrat11.79 g
varav
- sockerarter8.41 g
- stärkelse0 g
Protein1.05 g
Salt1.46 g
Fiber1.43 g