Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Libbsticka och buskkrasseolja

Receptkategori: À la Carte
Signerat Michael Andersson

(0 röster)
Länge leve måltiden restaurang
Libbsticka och buskkrasseolja

Gör så här

  • Värm upp oljan till 70 grader. Mixa allt i ca 5–6 min och sila sen genom en silduk.

Servering

  • Öppna ostronen och rök dom lätt i sitt skal över en grill med enris.
  • Lägg ut en cirkel av picklad kålrabbi och dekorera ena sidan med strandkrassling.
  • Lägg det rökta ostronen på andra sidan av kålrabbin.
  • Blanda Kronärtskocka, blåmusslor, kålrabbi, salicorn och gräslök med lite vitlöksolja och salt och peppar. Lägg det i botten av en tallrik.
  • Täck hacket med sabayonnen.
  • Avsluta med att lyfta hela disken av picklad kålrabbi, ostron och blomma och lägg den försiktigt i mitten av skummet.


Du behöver

2 hgRapsolja
1 hgLibbsticka ask
1 hgBuskrasse*

Energifördelning

100.0%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi1850 kJ
Energi450 kcal
Fett50 g
varav
- mättat fett4 g
- enkelomättat fett31 g
- fleromättat fett15 g
Kolhydrat0 g
varav
- sockerarter0 g
- stärkelse0 g
Protein0 g
Salt0 g