- Hem
- Recept & kalkyl
- Libbsticka och buskkrasseolja
Åtgärder
Libbsticka och buskkrasseolja
Receptkategori: À la CarteSignerat Michael Andersson
●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Länge leve måltiden restaurang
Gör så här
- Värm upp oljan till 70 grader. Mixa allt i ca 5–6 min och sila sen genom en silduk.
Servering
- Öppna ostronen och rök dom lätt i sitt skal över en grill med enris.
- Lägg ut en cirkel av picklad kålrabbi och dekorera ena sidan med strandkrassling.
- Lägg det rökta ostronen på andra sidan av kålrabbin.
- Blanda Kronärtskocka, blåmusslor, kålrabbi, salicorn och gräslök med lite vitlöksolja och salt och peppar. Lägg det i botten av en tallrik.
- Täck hacket med sabayonnen.
- Avsluta med att lyfta hela disken av picklad kålrabbi, ostron och blomma och lägg den försiktigt i mitten av skummet.
Du behöver
2 hg | Rapsolja |
1 hg | Libbsticka ask |
1 hg | Buskrasse* |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 1850 kJ |
Energi | 450 kcal |
Fett | 50 g |
varav | |
- mättat fett | 4 g |
- enkelomättat fett | 31 g |
- fleromättat fett | 15 g |
Kolhydrat | 0 g |
varav | |
- sockerarter | 0 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
kr