Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Mellistoast med het melon

Receptkategori: Barnmenyn
Duka fram en mellisfavorit på frasig toast med kalkon, skinka, babyspenat och ost. Passar utmärkt att servera tillsammans med het cantaloupemelon toppad med koreansk chili och flingsalt. Recept: Tobias Sundberg.

(0 röster)
Länge leve måltiden offentlig
Mellistoast med het melon

Gör så här

  1. Lägg upp brödskivorna på plåtar. Börja med att lägga på riven ost på bottenskivan, sedan en skiva kalkon och ytterligare lite ost.
  2. Lägg på en skiva bröd till, riven ost, skinka och toppa med spenat och ytterligare riven ost och lägg på den sista skivan bröd.
  3. Grilla mackan i en smörgåsgrill till osten smält och fått fin färg.

Het Melon

  1. Dela melonerna på mitten och skrapa ur innanmätet.
  2. Dela ner melonerna i 10 klyftor och lägg på en bricka, ringla över olivolja.
  3. Strössla med gochugaro och flingsalt.

Du behöver

1,32 kgRasker*
3 hgOst riven*
1,5 hgBabyspenat Tvättad
10 stRökt kalkon i skivor*
10 stKokt skinka i skivor *

Het Melon

Flingsalt*
Olivolja*
Gochugaru, koreansk chili*
2 stCantaloupemelon

Energifördelning

73.7%7.9%18.4%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
** Innehåller ingredienser som ej säljs av Menigo - den totala portionskostnaden kan därför vara högre än det som visas här.
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi8.56 kJ
Energi2.03 kcal
Fett0.03 g
varav
- mättat fett0.01 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat0.07 g
varav
- sockerarter0.03 g
- stärkelse0 g
Protein0.28 g
Salt0.03 g