Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Minipizza med zucchini, kantarell och riven comté

Receptkategori: Pajer, piroger, pizza
Härlig höstig pizza i miniformat, perfekt när man vill göra portionspizzor.

(0 röster)
Vegetarisk Skaldjursfri Fiskfri Jordnötsfri Sojafri Nötfri Sellerifri Senapsfri Sesamfröfri Svaveldioxid eller sulfitfri Lupinfri Blötdjursfri
Minipizza med zucchini, kantarell och riven comté

Gör så här

Lös upp jäst i ljummet vatten addera olivolja, tillsätt mjöl och arbeta till en bra deg, tillsätt sedan salt och jäs i ca 45 min, baka ut små fina pizzor.

Tina och stek kantareller, salta för att bli av med överbliven vätska, lägg på torrt papper.

Hyvla zucchini och lägg på pizzan tillsammans med kantareller och riv osten över.

Baka av på ca 270 grader tills gyllene färg, riv på mer ost och toppa med krasse.

Du behöver

25 gKronjäst Matbröd
20 gOlivolja Extra Virgin PET*
7 gFint salt med jod
6,5 dlVetemjöl SE
2,5 dlvatten*
4 hgZucchini grön EKO
4 hgGula Kantareller Färskfrysta
2 hgComte AOP*
50 gBlomsterkrasse Blad

Energifördelning

12.5%2.6%84.8%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi753.41 kJ
Energi176.72 kcal
Fett1.12 g
varav
- mättat fett0 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat35.87 g
varav
- sockerarter0.69 g
- stärkelse0 g
Protein5.29 g
Salt0 g
Fiber2.37 g