- Hem
- Recept & kalkyl
- Persiljedressing
Åtgärder
Persiljedressing
Receptkategori: Dressingar●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Länge leve måltiden offentlig
Gör så här
Skölj och plocka bladpersiljan grovt. Hacka till mindre bitar. Blanda persiljan med riven vitlök, kapris, olivolja och solrosfrön i en mixer. Mixa till en pestolikande konsistens. Smaka av med citronzest, salt och peppar.
Du behöver
50 g | Bladpersilja I Tråg |
1 st | Vitlök Solo |
20 g | Kapris Nonpareilles |
1,5 dl | Olivolja Extra Virgin Originale* |
30 g | Solrosfrö Strimmigt |
0,5 st | Citron Primofiori/Vernas Klass 1 |
Salt* | |
Peppar* |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 260.88 kJ |
Energi | 62.36 kcal |
Fett | 0.49 g |
varav | |
- mättat fett | 0.05 g |
- enkelomättat fett | 0.01 g |
- fleromättat fett | 0.13 g |
Kolhydrat | 10.77 g |
varav | |
- sockerarter | 2.48 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 2.18 g |
Salt | 0.45 g |
Fiber | 3 g |
kr