Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Persiljedressing

Receptkategori: Dressingar

(0 röster)
Länge leve måltiden offentlig
Persiljedressing

Gör så här

Skölj och plocka bladpersiljan grovt. Hacka till mindre bitar. Blanda persiljan med riven vitlök, kapris, olivolja och solrosfrön i en mixer. Mixa till en pestolikande konsistens. Smaka av med citronzest, salt och peppar. 

Du behöver

50 gBladpersilja I Tråg
1 stVitlök Solo
20 gKapris Nonpareilles
1,5 dlOlivolja Extra Virgin Originale*
30 gSolrosfrö Strimmigt
0,5 stCitron Primofiori/Vernas Klass 1
Salt*
Peppar*

Energifördelning

16.2%3.6%80.1%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi260.88 kJ
Energi62.36 kcal
Fett0.49 g
varav
- mättat fett0.05 g
- enkelomättat fett0.01 g
- fleromättat fett0.13 g
Kolhydrat10.77 g
varav
- sockerarter2.48 g
- stärkelse0 g
Protein2.18 g
Salt0.45 g
Fiber3 g