- Hem
- Recept & kalkyl
- Philadelphia-röra med pepparrot och salladslök
Åtgärder
Philadelphia-röra med pepparrot och salladslök
Receptkategori: Vegetariska rätterEn krämig och smakrik röra som passar fantastiskt som tillbehör till både fisk och fågel.
●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Gör så här
Vispa Philadelphia smidigt. Blanda sedan ner pepparrot, äppelmos,
salladslök och vinäger. Späd eventuellt med vatten till önskad
konsistens och smaka av med salt och peppar.
Du behöver
3 hg | Färskost Naturell 21% Laktosfri |
1 dl | Pepparrot, nyriven* |
2 msk | Äppelmos* |
3 st | Salladslökar, finskivade* |
1 msk | Sherryvinäger* |
2 krm | Salt och Peppar* |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 275 kJ |
Energi | 66 kcal |
Fett | 6.2 g |
varav | |
- mättat fett | 4.1 g |
- enkelomättat fett | 0 g |
- fleromättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 1 g |
varav | |
- sockerarter | 1 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 1.6 g |
Salt | 0.26 g |
Fiber | 0.1 g |
kr