Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Spansk blomkål med pimento och aioli

Receptkategori: Vegetariska rätter
Friterad blomkål slungad i rökt paprikapulver som dippas i aioli, perfekt tapas

(0 röster)
Glutenfri Nyckelhål Vegetarisk Laktosfri KRAV Skaldjursfri Fiskfri Jordnötsfri Sojafri Mjölkfri Nötfri Sellerifri Senapsfri Sesamfröfri Svaveldioxid eller sulfitfri Lupinfri Blötdjursfri
Spansk blomkål med pimento och aioli

Gör så här

Pilla små buketter av blomkålen. Riv vitlök och blanda med majonnäs, smaksätt med citron och salt till önskad smak. Värm oljan till ca 175 grader och fritera blomkålen till en gyllene färg och al dente, häng av och slunga med pimento och salt, servera med någon tandpinne eller spett att doppa i aiolin.

Energifördelning

1.8%91.6%6.6%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi656.84 kJ
Energi156.94 kcal
Fett16.75 g
varav
- mättat fett1.31 g
- enkelomättat fett10.2 g
- fleromättat fett5.31 g
Kolhydrat1.2 g
varav
- sockerarter0.49 g
- stärkelse0 g
Protein0.33 g
Salt0.2 g
Fiber0.05 g