- Hem
- Recept & kalkyl
- Stekt Brytbröd med onsalakorv, ost och dijondressing
Åtgärder
Stekt Brytbröd med onsalakorv, ost och dijondressing
Receptkategori: À la Carte●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Länge leve måltiden offentlig
Gör så här
Bryt dubbla bitar av brödet och skär brödet vågrätt. lägg ut underdel på bänk och lägg ovandel åt sidan. Skär korven och tomaten i tunna skivor. Blanda majonäs med dijon och peppar. Bred ut rikligt på bröden. Lägg på korv, tomat och ostskivor. Strössla över ruccola och lägg på locken. Hetta upp ett stekbord eller panna och stek brödet gyllene i olja. Skär upp dina varma smörgåsar i lagom storlek och servera direkt
Du behöver
1 kg | Brytbröd med Fiber |
8 hg | Onsalakorv Ring |
5 hg | Gille 28% 15g Skivad |
5 st | Tomat Klass 1 |
5 dl | Majonnäs Äkta 78% |
1 dl | Dijonsenap fransk hink |
svartpeppar* | |
30 g | Ruccola tvättad* |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 1390.67 kJ |
Energi | 334.57 kcal |
Fett | 25.28 g |
varav | |
- mättat fett | 6.82 g |
- enkelomättat fett | 8.1 g |
- fleromättat fett | 4.22 g |
Kolhydrat | 16.41 g |
varav | |
- sockerarter | 1.85 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 9.23 g |
Salt | 1.3 g |
Kalcium | 121.66 mg |
Järn | 0.45 mg |
Fiber | 1.33 g |
Folsyra | 14.84 µg |
Kalium | 38.58 mg |
Magnesium | 7.42 mg |
Natrium | 0.13 g |
Niacin | 0.71 mg |
Fosfor | 29.67 mg |
Riboflavin | 0.02 mg |
Selen | 0.65 µg |
Tiamin | 0.04 mg |
Zink | 0.24 mg |
kr