Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Superbowl-chili med högrev och salsa [Santa Maria]

Receptkategori: Gryträtter
Mustig chiligryta med behaglig hetta och goda toppings. Grytan smakar allra bäst om den tillagas en eller två dagar i förväg.

(0 röster)
Superbowl-chili med högrev och salsa [Santa Maria]

Gör så här

·       Bryn köttet och löken i oljan.

·       Tillsätt Zesty Dust Seasoning & Rub.

·       Lägg köttet i en djup kantin. Häll på alla våta ingredienser och kryddor.

·       Blanda och täck med lock.

·       Tillaga i ugnen på 140°C i cirka 3 timmar

·       Addera de svarta bönorna i slutet av tillagningstiden.

·       Kontrollera att köttet är mört och lätt går isär med hjälp av två gafflar. Då är grytan klar.

·       Servera chiligrytan i djupa tallrikar eller skålar. Toppa med crème fraiche, extra salsa, finhackad lök, koriander och nachochips. 

Du behöver

3 hgNacho Chips Rund
20 gKoriander
1,3 hgRödlök Klass 1 Sverige
2 hgSalsa Chunky Medium dunk
2 hgCreme Fraiche 34%
2 hgSvarta bönor, avrunna*
2 gOregano EKO
1 gKanel hel
2 stLagerblad*
3 dlÖl eller vatten*
2 dlSanta Maria BBQ Sauce Original American Style*
4,5 dlSanta Maria Taco Sauce*
30 gZesty Dust Seasoning & Rub
1 mskOlja*
2 stGul Lök Medel Klass 1 Sverige
7 hgHögrev, i stora bitar*

Energifördelning

7.2%33.2%59.6%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi485.41 kJ
Energi115.59 kcal
Fett6.57 g
varav
- mättat fett2.53 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat11.79 g
varav
- sockerarter1.36 g
- stärkelse0 g
Protein1.43 g
Salt0.54 g
Fiber1.32 g