Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Svampgryta med tomat [Bong]

Receptkategori: Buljonger, fonder
Med Bong Touch of Tastes fonder lagar du enkelt en smakrik svampgryta som uppskattas av alla. Servera med kokt ris eller pasta. Riven ost passar bra om man väljer att servera med Pasta.

(1 röst)
Svampgryta med tomat [Bong]

Gör så här

Tillagning:


  1.  Skär svamp och paprika i mindre oregelbundna bitar
  2. Fräs svampen i en gryta med olivolja. När svampen är genomstekt lägg upp svampen i ett bleck.
  3. Fräs paprika, zucchini, aubergin och gul lök i samma gryta. Lägg upp grönsakerna i samma bleck som svampen.
  4. Bryn rödlök, vitlök och tomatpuré i grytan tillsammans med rökt paprikapulver, oregano och timjan. När lök och tomatmixen är brynt tillsätt buljong och fräs i ytterligare 1 minut. Slå på vin och vatten. Rör om och låt koka i 10 minuter på svag värme.
  5. Slå i krossade tomater, den brynta svampen och grönsakerna i grytan. Tillsätt de färska hackade örterna. Koka upp.
  6. Smaka av med fonderna. Låt koka upp och tillsätt salt vid behov.

Du behöver

Salt och vitpeppar efter smak*
2 mskOlivolja*
1 tskTimjan (torkad) *
1 tskSvartpeppar (grovmalen)*
2 dlVatten*
1 tskRökt paprikapulver*
1 mskOregano*
20 gBasilika (hackad färsk)*
10 gPersilja (hackad färsk)*
10 gVitlök (hackad)*
10 gBONG - Grönsaksbuljong*
1,5 hgRödlök (skivad)*
50 gTomatpuré*
1 dlMatlagningsvin (vitt) *
8 hgTomat (krossad)*
3 mskTouch of Taste Brynt Lökfond*
3 mskTouch of Taste Svampfond*
2 hgGul lök (grovhackad) *
1,5 hgAubergin*
1,8 hgZucchini*
2 hgPaprika (gul)*
200 stPaprika (röd)*
5 hgSvamp (gärna olika sorter)*