Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Taco-quesadilla med färs och majs [HK Scan]

Receptkategori: Färsrätter

(0 röster)
Taco-quesadilla med färs och majs [HK Scan]

Gör så här

Gör så här:



  1. Tillred tacofärs enligt anvisning - eller passa på att använda överbliven.
  2. Lägg ut tortillas, lägg fyllning på halva brödet: spenat, ost, färs och tomat och vik sedan över.
  3. Hetta upp en stekpanna och stek några minuter på varje sida så att brödet får fin färg och osten smälter i fyllningen.
  4. Dela på mitten innan servering. Strimla kål fint, blanda med majs och dressa ordentligt med vinäger, olja, salt, peppar och oregano.


Servera den varma quesadillan med krispig fräsch sallad!

Du behöver

9,6 hgTortillabröd 30 cm
1 kgBlandfärs 50/50 15% Sverige
Taco Kryddmix
4 hgMozzarella riven*
2 hgBabyspenat Tvättad
5 dlTomat tärnad*
5 hgVitkål Strimlad 3mm
3 hgMajskorn Crispy Sweet easy bag
3,3 mskVitvinsvinäger 6%
3,3 mskOlivolja *
1 mskOregano torkad*
Salt*
Peppar*
Chiliflakes*
Picklad rödlök*
Picklad jalapeño*

Energifördelning

27.4%20.7%51.9%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi664.36 kJ
Energi158.29 kcal
Fett6.54 g
varav
- mättat fett2.17 g
- enkelomättat fett1.65 g
- fleromättat fett0.32 g
Kolhydrat16.43 g
varav
- sockerarter1.66 g
- stärkelse0 g
Protein8.67 g
Salt0.37 g
Fiber0.38 g