- Hem
- Recept & kalkyl
- Tonfiskmacka med jalapeños och paprika [Pågen]
Åtgärder
Tonfiskmacka med jalapeños och paprika [Pågen]
Receptkategori: Smörgåsar, tårtorEn matig röra med lite sting!
●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Gör så här
- Lägg avrunnen tonfisk i en skål tillsammans med majonnäs.
- Strimla salladslöken tunt och hacka jalapeños.
- Rör samman och smaka av med salt och peppar.
- Rosta brödet gyllenbrunt och lägg sallad på brödet.
- Klicka ut tonfiskröran och toppa med ett par skivor paprika.
Krämig och lite het!
Tips!
Denna röra är också väldigt god att lägga mellan två skivor bröd som grillas i ett mackjärn.
Du behöver
1,44 hg | Lingongrova* |
3 hg | Tonfisk i vatten MSC |
4 msk | Majonnäs Äkta 78% |
4 st | Salladslök * |
Jalapeños efter smak* | |
Salt* | |
Peppar* | |
Sallad mixad* | |
1 st | Paprika Röd Klass 1 |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 459.26 kJ |
Energi | 110.33 kcal |
Fett | 6.99 g |
varav | |
- mättat fett | 0.56 g |
- enkelomättat fett | 4.21 g |
- fleromättat fett | 2.15 g |
Kolhydrat | 1.36 g |
varav | |
- sockerarter | 1.57 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 10.2 g |
Salt | 0.46 g |
Fiber | 0.28 g |
kr