Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Tonfiskmacka med jalapeños och paprika [Pågen]

Receptkategori: Smörgåsar, tårtor
En matig röra med lite sting!

(0 röster)
Tonfiskmacka med jalapeños och paprika [Pågen]

Gör så här

  1. Lägg avrunnen tonfisk i en skål tillsammans med majonnäs.
  2. Strimla salladslöken tunt och hacka jalapeños.
  3. Rör samman och smaka av med salt och peppar.
  4. Rosta brödet gyllenbrunt och lägg sallad på brödet.
  5. Klicka ut tonfiskröran och toppa med ett par skivor paprika.

Krämig och lite het!

Tips!

Denna röra är också väldigt god att lägga mellan två skivor bröd som grillas i ett mackjärn.

Du behöver

1,44 hgLingongrova*
3 hgTonfisk i vatten MSC
4 mskMajonnäs Äkta 78%
4 stSalladslök *
Jalapeños efter smak*
Salt*
Peppar*
Sallad mixad*
1 stPaprika Röd Klass 1

Energifördelning

55.0%37.7%7.3%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi459.26 kJ
Energi110.33 kcal
Fett6.99 g
varav
- mättat fett0.56 g
- enkelomättat fett4.21 g
- fleromättat fett2.15 g
Kolhydrat1.36 g
varav
- sockerarter1.57 g
- stärkelse0 g
Protein10.2 g
Salt0.46 g
Fiber0.28 g