Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Vegan Crunchy Fillet Burger [Quorn]

Receptkategori: Vegetariska rätter
Ofta är det enkla det godaste! Servera vår Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger i burgarbröd med vegansk mayo och sallad. Här med coleslaw, picklad rödlök och pommes som tillbehör. Hur gott som helst!

(0 röster)
Månadens recept offentlig
Vegan Crunchy Fillet Burger [Quorn]

Gör så här

1. Skiva och strimla vitkål, morot och rödlök och blanda med resten av ingredienserna till en vegansk coleslaw.

2. Skiva rödlök tunt och lägg i väl rengjorda burkar med lock. Gör en 123-lag genom att koka ättikssprit, socker och vatten i en kastrull, rör tills sockret löst sig. Häll lagen över rödlöken. Låt svalna och förvara sedan i kylskåp. Tips! Picklade grönsaker håller flera veckor i kylskåp så passa på att göra extra så har du goda tillbehör klara att bara ta fram.

3. Tillaga pommes frites och Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger enligt anvisning på förpackningarna.

4. Montera burgarna; börja med majonnäs på botten, sedan sallad, burgare, resten av majonnäsen och till sist locket. Servera med tillbehören. 

Energifördelning

20.6%16.4%63.0%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi638.45 kJ
Energi152.48 kcal
Fett4.92 g
varav
- mättat fett0.77 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0.02 g
Kolhydrat18.85 g
varav
- sockerarter7.84 g
- stärkelse0 g
Protein6.15 g
Salt0.14 g
Fiber0.81 g