- Hem
- Recept & kalkyl
- Vit Pizza med Potatis och Pulled Vego [Orkla]
Åtgärder
Vit Pizza med Potatis och Pulled Vego [Orkla]
Receptkategori: Pajer, piroger, pizzaVit eller röd pizza Kött eller Vego Variera och förhöj toppingen med nya och spännande ingredienser - här med Anamma® Pulled Vego, mascarpone, citron och hyvlad potatis!
●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Gör så här
Rör samman mascarpone, riven vitlök, citroncest, salt och hälften av parmesanen. Bred ut det över pizzabottnarna. Hyvla potatisen tunt på mandolin och lägg på pizzan. Baka pizzan 5 min på 250°C i förvärmd ugn. Ta ut pizzan och toppa med Pulled Vego och resten av parmesanen. Baka pizzan ytterligare 5 min på 250°C.
Du behöver
Pizzabotten 32cm EKO* | |
4 hg | Mascarpone 40% |
20 g | Vitlök Pressad |
1 hg | Parmigiano Reggiano, 24 månader* |
1 st | Citron Primofiori/Vernas Klass 1 |
2 hg | Kulpotatis Tvättad 35-40 Mm Sverige |
3 hg | Vego Pulled |
5 g | Flingsalt Naturell |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 757.73 kJ |
Energi | 183.69 kcal |
Fett | 14.19 g |
varav | |
- mättat fett | 9.06 g |
- enkelomättat fett | 0 g |
- fleromättat fett | 0.02 g |
Kolhydrat | 7.95 g |
varav | |
- sockerarter | 3.14 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 5.19 g |
Salt | 0.3 g |
Fiber | 2.24 g |
kr