- Hem
- Recept & kalkyl
- Vita bönor i ört och vitlökscreme, kalkyl
Åtgärder
Vita bönor i ört och vitlökscreme, kalkyl
Receptkategori: Sallader - Tillbehör●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Gör så här
Finhacka vitlöken. Lägg i vitlök, äggulor, citronsaft, dijonsenap, örter och lite salt i en matberedare och starta mixern.
Tillsätt oljan droppvis tills konsistensen blir en tjock kräm.
Häll upp i skål och blanda i bönorna. Smaka av med salt.
Allergener: Senap, sulfit eller svaveldioxid
Du behöver
9,8 hg | Vita Bönor Stora |
0,1 st | Citron Primofiori/Vernas Klass 1 |
5 g | Dijonsenap fransk hink |
7,5 g | Vitlök skalad |
2 msk | Äggula Bag in Box |
5 g | Timjan |
5 g | Dragon |
5 g | Basilika |
4,95 msk | Olivolja Grekisk Original Extra Virgin |
4,95 msk | Rapsolja |
5 g | Fint Salt utan Jod |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 727.37 kJ |
Energi | 175.63 kcal |
Fett | 14.19 g |
varav | |
- mättat fett | 1.61 g |
- enkelomättat fett | 9.33 g |
- fleromättat fett | 2.45 g |
Kolhydrat | 7.34 g |
varav | |
- sockerarter | 0.44 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 3.33 g |
Salt | 0.47 g |
Fiber | 2.55 g |
kr