Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Parmigiano Reggiano DOP 24 mån

Parmigiano Reggiano DOP 24 mån

Boni
Färskvaror
Art.nr. 205784
KG
1x8xca2 kg
    • Leverantör: Caseificio Boni Pro S.r.l.
    • Lev.artnr: 8205
    • Koldioxidavtryck: 18.1 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Ju mer en parmesanost lagrats desto mer intensifieras de karaktäristiska dragen. Den nötiga och gräddiga tonen blir mer framträdande och en tydligare sälta tillkommer. Färgen djupnar och det bildas allt tydligare saltkristaller vilka ger en trevlig knaprighet när man tuggar. En parmesan som lagrats i 24 månader passar utmärkt till att riva över maträtter och hjälper till att lyfta fram smakerna i maten den används till.
KlimatavtryckCO₂e/kg
18.1kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 18.1 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Hög kötthalt, ett genuint hantverk och kvalitet, det är GÖL
Hög kötthalt, ett genuint hantverk och kvalitet, det är GÖL
Våra kvalitetsprodukter kännetecknas av hög kötthalt, ett genuint hantverk och kvalitet. Den välkända GÖL-vikingen symboliserar GÖLs styrka och kraft.
Österlensaffran
Österlensaffran
Som Sveriges enda ekologiska saffransproducent, levererar Österlensaffran till Skandinaviens finaste restauranger och bagerier.
Ny avfallslag 1 januari 2024
Ny avfallslag 1 januari 2024
Det blir krav på att separera livsmedelsavfall från förpackningen och återvinna materialet. Sälj varor med kort datum via Too Good To Go och gör både din affär och miljön en tjänst. Läs mer här.