Varor (21 st)
Filter
- Bransch och matkultur
- Land
Italien (14)Spanien (3)Frankrike (1)Storbritannien (1)Tyskland (1)Grekland (1)
- Varumärke
Carpano (4)Martini (2)Giulio Cocchi (1)Mancino (1)Dolin (1)Antica Distilleria Qaglia (1)Belsazar (1)Bigger & Leith (1)Bodegas Luastu (1)Casa Mariol (1)
Visa alla - Region
Piemonte (10)Jerez (2)Venetien (1)Lombardiet (1)Baden (1)Terra Alta (1)
- Leverantör
Anora Sweden AB (4)Bacardi AB (2)Oenoforos AB (1)Nigab AB (3)Barkonsult AB (2)ABNo.1 Production (1)Fine Brands AB (1)Hermansson & Co AB (1)Moestue & Cask AB (1)Qbn Invest AB (1)Renbjer Fine Spirits AB (1)Sophronie Wines AB (1)Spendrups Bryggeri AB (1)Spivi AB (1)
- Producent
Fratelli Branca (4)Martini Rossi (2)Giulio Cocchi (1)Mancino (1)Dolin (1)Antica Distilleria Qaglia (1)Belsazar Vermouth (1)Bigger & Leith (1)Bodegas Luastu (1)Casa Mariol (1)
Visa alla
Senaste nytt
Utvalt för hotell & konferens: Färdigmat & frysta skördeprodukter
Utvalt för hotell & konferens: Färdigmat & frysta skördeprodukter
Utvalt för hotell & konferens: Bröd, bakverk & dessert
Utvalt för hotell & konferens: Bröd, bakverk & dessert
Ibericogrisens traditionella uppfödning
Ibericogrisens traditionella uppfödning
Alla som besökt Spanien någon gång vet hur populärt fläskkött är i landet. Särskilt prisad är den iberiska grisen eller "Raza Ibérica" som den heter på spanska, en traditionell ras som funnits på den Iberiska halvön i tusentals år.