Varor (110 st)
Alexandre Bonnet Grand Réserve Brut
Maison Alexandre Bonnet
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 702749
FRP
12x75 cl
Armand de Brignac Brut Gold Ace of Spades Magnum
Armand de Brignac
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 732208
FRP
1x1,5 l
Champagne Olivier Père et Fils Cuvée Origine Brut
Oliviere pere et fils
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 726402
FRP
6x75 cl
Beaumont des Crayères Fleur Blanche Blanc de Blancs Brut
Beaumont des Crayeres
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 728071
FRP
12x75 cl
Beaumont des Crayeres Grand Reserve
Beaumont des Crayeres
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 711050
FRP
12x75 cl
Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Magnum
Nicolas Feuillatte
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 729024
FRP
6x1,5 l
Filter
- Varumärke
Mumm (2)Bollinger (6)Perrier-Jouet (2)Moët & Chandon (13)Armand de Brignac (3)Ayala (6)Beaumont des Crayeres (4)Beaumont Wines (2)Billecart-Salmon (1)
Visa alla - Leverantör
Pernod Ricard Sweden AB (4)Moet Hennessy Sverige AB (47)Arvid Nordquist Hab (12)Solera Sweden AB (5)Gefle Vinkällare AB (1)ABNo.1 Production (5)Domaine Baronna S.a.s. (1)Edrington Sweden AB (2)Galatea AB (1)Hermansson & Co AB (6)
Visa alla - Växtbaserat
Vegan (26)
- Hållbara val
Ekologisk (2)
- Producent
Mumm (2)Bollinger (6)Perrier-Jouet (2)Moët & Chandon (13)Maison Alexandre Bonnet (2)Armand de brignac (3)Ayala (3)Beaumont des Crayeres (4)Beaumont Wines (2)Billecart-Salmon (1)
Visa alla
Senaste nytt
Mathias Dahlgren tar det naturliga köket till Maldiverna
Mathias Dahlgren tar det naturliga köket till Maldiverna
På en brygga under bar himmel i Maldiverna ligger den nyöppnade restaurangen Overseas by Mathias Dahlgren.
Kyckling från Sverige – gott för både dig och klimatet
Kyckling från Sverige – gott för både dig och klimatet
Hur serverar man enkelt en tallrik som är både god och klimatsmart? Välj kyckling från Kronfågel där all kyckling kommer från svenska gårdar. Kyckling som protein är också hälsosamt och en stor favorit hos många.
Det bästa vi gjort sen "Kyckling på fredag"
Det bästa vi gjort sen "Kyckling på fredag"
Den 23 april ser en ny podd dagens ljus när ”Kinabongen” släpps. Podden kommer kretsa kring historier från restaurangvärlden som berättas av folk från branschen.