Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (8 st)

Vaktel Hel

Caillor
Färskvaror
Art.nr. 211218
FRP
5x2x180 g

Vaktel Urbenad På Irlandsvis

Caillor
Färskvaror
Art.nr. 205937
KG
1x10xca200 g
KGD
1xca200 g

Vaktelfilé med Skinn ca 28g

Caillor
Färskvaror
Art.nr. 215188
KG
1x3xca1,32 kg

Vaktel Crapaudine Hel Urbenad ca 130g

La Belle de France
Färskvaror
Art.nr. 215247
KG
1x6xca520 g

Vaktel Royal Hel ca 410g

La Belle de France
Färskvaror
Art.nr. 215264
KG
1x6xca410 g

Vaktel Urbenad Tunnel med Vingar och Ben ca 140g

La Belle de France
Färskvaror
Art.nr. 215265
KG
1x6xca560 g

Vaktellår ca 30g

La Belle de France
Färskvaror
Art.nr. 215266
KG
1x12xca600 g

Hel Vaktel med Huvud & Fötter

La Belle de France
Färskvaror
Art.nr. 215267
KG
1x10xca410 g
Filter
  • Bransch och matkultur
  • Varumärke
Senaste nytt
Krämigt god mat för alla med Flora
Krämigt god mat för alla med Flora
Flora Plant Visp 31% är vegansk, glutenfri och laktosfri och passar perfekt i både varm och kall matlagning. Ersätter vanlig mejerigrädde i såser, pastarätter, gratänger och bakverk!
Från bageriet
Från bageriet
Hamburgerbröd och baguetter kan fyllas med många olika ingredienser för att skapa sin egen signaturrätt. Här i bageriet har vi bullat upp med flera klassiker – bakat i Sverige.
Från krogkök till skolkök
Från krogkök till skolkök
På Tångvallaskolan i Vellinge står poke bowls, smörrebröd och hulken-shots på menyn. Före detta krögaren Fredrik Nilsson är nybliven kökschef i skolköket och bjuder på skolmat inspirerad av restaurangvärlden.