Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (11 st)

Ädelost 30%

Kvibille
Färskvaror
Art.nr. 200230
KG
1x2x1,5 kg
KGD
1x1,5 kg

Kornblomst Blå 36% EKO

Gedsted Mejeri
Färskvaror
Art.nr. 755631
KG
1xca3 kg
KGD
1xca3 kg

Grädd Ädelost 36%

Kvibille
Färskvaror
Art.nr. 200232
KG
1x2x1,5 kg
KGD
1x1,5 kg

Ädelost Grädd 36%

Kvibille
Färskvaror
Art.nr. 206202
FRP
10x140 g

Ädelost 30%

Kvibille
Färskvaror
Art.nr. 206204
FRP
10x140 g

Ädelost Special 45%

Kvibille
Färskvaror
Art.nr. 200233
KG
1x2x1,5 kg
KGD
1x1,5 kg

Ädel Creme blåmögelost

Kvibille
Färskvaror
Art.nr. 214441
FRP
10x170 g

Hallands Hav Ädel Lagrad 45% helost

Kvibille
Färskvaror
Art.nr. 212558
KG
1xca 2x1,5 kg
KGD
1x1,5 kg

Ädelost Special 45%

Kvibille
Färskvaror
Art.nr. 206206
FRP
10x140 g
Ädelost Tårta 30%

Ädelost Tårta 30%

Bistro
Färskvaror
Art.nr. 216468
KG
1x2xca1,5 kg
KGD
1xca1,5 kg
Smulad Ädelost 30%

Smulad Ädelost 30%

Bistro
Färskvaror
Art.nr. 216471
FRP
2x1 kg
Filter
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Hållbara val
Senaste nytt
I gott sällskap #3
I gott sällskap #3
För dig inom restaurangbranschen
Anna Norström om höstens trender
Anna Norström om höstens trender
"Mer Närodlat, grönt och giftfritt på menyn i höst - och sluta med buféer! " Det är journaltisten och matkritikern Anna Norströms råd till branchen.
Uppgradera menyn till växtbaserat
Uppgradera menyn till växtbaserat
Fler och fler svenskar äter mindre kött och mer vegetariskt. Att ha alternativ för veganer och flexitarianer ger goda möjligheter för din restaurang, men är även bra för vår planet.