×
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Utforska sortiment
Inspireras
Bli kund
Logga in
Mat
Mejeri, ost & ägg
Ost
Blåmögelost
Ädelost
Ädelost
Varor (11 st)
Gallerivy
Listvy
Gallerivy
Populärast
Jämförelsepris
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Publiceringsdatum
Klimatavtryck
: lågt till högt
Ny!
Populärast
14.4 kg CO₂e/kg
Ädelost 30%
Kvibille
Färskvaror
Art.nr. 200230
KG
1x2x1,5 kg
KGD
1x1,5 kg
Köp (Logga in)
14.4 kg CO₂e/kg
Kornblomst Blå 36% EKO
Gedsted Mejeri
Färskvaror
Art.nr. 755631
KG
1xca3 kg
KGD
1xca3 kg
Köp (Logga in)
14.4 kg CO₂e/kg
Grädd Ädelost 36%
Kvibille
Färskvaror
Art.nr. 200232
KG
1x2x1,5 kg
KGD
1x1,5 kg
Köp (Logga in)
14.4 kg CO₂e/kg
Ädelost Grädd 36%
Kvibille
Färskvaror
Art.nr. 206202
FRP
10x140 g
Köp (Logga in)
14.4 kg CO₂e/kg
Ädelost 30%
Kvibille
Färskvaror
Art.nr. 206204
FRP
10x140 g
Köp (Logga in)
14.4 kg CO₂e/kg
Ädelost Special 45%
Kvibille
Färskvaror
Art.nr. 200233
KG
1x2x1,5 kg
KGD
1x1,5 kg
Köp (Logga in)
14.4 kg CO₂e/kg
Ädel Creme blåmögelost
Kvibille
Färskvaror
Art.nr. 214441
FRP
10x170 g
Köp (Logga in)
14.4 kg CO₂e/kg
Hallands Hav Ädel Lagrad 45% helost
Kvibille
Färskvaror
Art.nr. 212558
KG
1xca 2x1,5 kg
KGD
1x1,5 kg
Köp (Logga in)
14.4 kg CO₂e/kg
Ädelost Special 45%
Kvibille
Färskvaror
Art.nr. 206206
FRP
10x140 g
Köp (Logga in)
Ädelost Tårta 30%
Bistro
Färskvaror
Art.nr. 216468
KG
1x2xca1,5 kg
KGD
1xca1,5 kg
Köp (Logga in)
Smulad Ädelost 30%
Bistro
Färskvaror
Art.nr. 216471
FRP
2x1 kg
Köp (Logga in)
Filter
Jul
(7)
Varumärke
Kvibille
(8)
Gedsted Mejeri
(1)
Bistro
(2)
Leverantör
Arla Foods ABFalbygdens Ost
(8)
B&p Handelskompagni AB
(1)
Skånemejerier Storhushåll AB
(2)
Hållbara val
Ekologisk
(1)
Senaste nytt
I gott sällskap #3
I gott sällskap #3
För dig inom restaurangbranschen
Anna Norström om höstens trender
Anna Norström om höstens trender
"Mer Närodlat, grönt och giftfritt på menyn i höst - och sluta med buféer! " Det är journaltisten och matkritikern Anna Norströms råd till branchen.
Uppgradera menyn till växtbaserat
Uppgradera menyn till växtbaserat
Fler och fler svenskar äter mindre kött och mer vegetariskt. Att ha alternativ för veganer och flexitarianer ger goda möjligheter för din restaurang, men är även bra för vår planet.