Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Vegofärs med risnudlar, ingefära och chili [Anamma]

Receptkategori: Vegan

(0 röster)
Vegofärs med risnudlar, ingefära och chili [Anamma]

Gör så här

Stek Vegoskinkfärs på hög värme, tillsätt den rivna ingefäran, sriracha och sojabönorna. 

Låt steka några minuter och tillsätt sedan de kokta risnudlarna. 

Stek ytterligare några minuter, lägg sedan upp och toppa med chili och ärtskott. 


Tips! Det går utmärkt att använda med andra nudlar. Servera gärna med soja, sweet chili och toppa med grovt hackade jordnötter.

Du behöver

1,5 kgVegoskinkfärs
1,5 kgRisnudlar Tunna
5 hgSojabönor
30 gIngefära
40 gSriracha chilisås
15 gRapsolja- och olivoljeblandning PET*
45 gÄrtskott KRAV Sverige
20 gPeppar Röd

Energifördelning

22.1%9.6%68.2%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi975.56 kJ
Energi233.5 kcal
Fett4.94 g
varav
- mättat fett0.4 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat35 g
varav
- sockerarter0.34 g
- stärkelse0 g
Protein11.35 g
Salt0.9 g
Fiber1.17 g
Natrium0.03 g