- Hem
- Recept & kalkyl
- Vegofärs med risnudlar, ingefära och chili [Anamma]
Åtgärder
Vegofärs med risnudlar, ingefära och chili [Anamma]
Receptkategori: Vegan●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Gör så här
Stek Vegoskinkfärs på hög värme, tillsätt den rivna ingefäran, sriracha och sojabönorna.
Låt steka några minuter och tillsätt sedan de kokta risnudlarna.
Stek ytterligare några minuter, lägg sedan upp och toppa med chili och ärtskott.
Tips! Det går utmärkt att använda med andra nudlar. Servera gärna med soja, sweet chili och toppa med grovt hackade jordnötter.
Du behöver
1,5 kg | Vegoskinkfärs |
1,5 kg | Risnudlar Tunna |
5 hg | Sojabönor |
30 g | Ingefära |
40 g | Sriracha chilisås |
15 g | Rapsolja- och olivoljeblandning PET* |
45 g | Ärtskott KRAV Sverige |
20 g | Peppar Röd |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 975.56 kJ |
Energi | 233.5 kcal |
Fett | 4.94 g |
varav | |
- mättat fett | 0.4 g |
- enkelomättat fett | 0 g |
- fleromättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 35 g |
varav | |
- sockerarter | 0.34 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 11.35 g |
Salt | 0.9 g |
Fiber | 1.17 g |
Natrium | 0.03 g |
kr