Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mascarello Barolo

Mascarello Barolo

Rött vin
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 733284
FRP
6x75 cl
    • Leverantör: Smak Sak Wine Import AB
    • Producent: Mascarello
    • Ursprungsland: Italien
    • Region: Piemonte
    • Distrikt: Barbaresco
    • Druvsort: Nebbiolo
    • Alkoholprocent: 15 volymprocent
    • Lev.artnr: 266
    • Koldioxidavtryck: 1.6 kg CO₂e/kg

Läs produktblad

Passar till
Grillat eller kallskuret kött.
Smakbeskrivning
Från röd frukt till lakrits och kryddor, vanilj, kaffe. I gommen är den varm, omslutande, silkeslen, mycket välbalanserad.
Beskrivning
Mascarellos Barolo är ett riktigt klassiskt vin från Langhe. Druvorna kommer nebbiolo-vingårdarna som ligger i La Morra. Till nästan hittar man de typiska Barolo-aromerna som röda frukter, lakrits, vanilj, kaffe. I munnen finner man samma noter med en silkeslen lång eftersmak. Endast 500-1000 flaskor är dedikerade till den svenska marknaden. Vintillverkning: Efter pressningen startar jäsningen och kommer att pågå i 25-30 dagar med kontrollerad temperatur på ca 25-28 grader. Efter den malolaktiska jäsningen kommer vinet lagras i minst 3 år på traditionella ekfat. Bäst att drickas: Från 4 till 12 år efter skörd, men de bästa årgångarna kan åldras väldigt länge upp mot 20-30 år. Serveringstemperatur: 18-20 grader Parningar: Grillat kött, kallskuret kött och rätter med den vita tryffeln från Alba.
KlimatavtryckCO₂e/kg
1.6kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 1.6 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Topp 4 produkter: Restaurangkunder
Topp 4 produkter: Restaurangkunder
Många vill välja grönt när det kommer till mat och efterfrågan på växtbaserat ökar. Här är våra fyra mest populära produkter bland restaurangkunder.
Chark
Chark
Salami och skinka för både pasta och pizza.
Mellanmål med Wasa
Mellanmål med Wasa
Välkomna barnen till matsalen med en inspirerande knäckestation. Wasa tipsar om hur du kan styla knäckestationen med enkla medel och bjuder på nya och lekfulla recept.