Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Aves del Sur Sauvignon Blanc

Aves del Sur Sauvignon Blanc

Vina del Pedregal
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 732818
FRP
12x75 cl
    • Leverantör: Nigab AB
    • Producent: Vina del Pedregal
    • Ursprungsland: Chile
    • Region: Maule
    • Druvsort: Sauvignon Blanc
    • Alkoholprocent: 12,5 volymprocent
    • Lev.artnr: NG23021
    • Koldioxidavtryck: 2.2 kg CO₂e/kg

Läs produktblad

Passar till
pPassar mycket bra till räkor, havskräftor och ostron. Det går också utmärkt till det vegetariska köket, sparris och olika sallader, gärna med kyckling eller skinka.
Smakbeskrivning
Är välbalanserad med hög syra och en krispig munkänsla. Där finns också tydliga vegetativa toner av krusbär, nässlor och svartavinbärsblad, som mynnar ut en lång och elegant eftersmak.
Beskrivning
Aves del Sur sauvignon blanc har en blekgul färg. I doften kommer behagliga citrustoner, grapefrukt, passionsfrukt och persika. Dessutom en tydlig örtighet och friska gröna äpplen. Vinet är smakrikt och passar också till mer kryddiga rätter som grillad fisk, kyckling eller lamm. En klassisk matchning är sauvignon blanc och getost, liksom andra smakrika ostar. Prova det till det asiatiska köket som sushi och ramen. Vinet är färdigt att dricka men utvecklas under lagring i fyra till fem år. Bör serveras svalt, vid omkring 13 grader. Aves del Sur betyder söderns fåglar.
Märkningar
Vegan
KlimatavtryckCO₂e/kg
2.2kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 2.2 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Frukt & Grönt information v13
Frukt & Grönt information v13
2020-03-27 l Det är tvära kast i F&G världen i dessa Corona-tider. Den här veckan ser vi effekter av att dagligvaruhandeln har backat från tidigare hamstringsbeteende.
Det bästa vi gjort sen "Kyckling på fredag"
Det bästa vi gjort sen "Kyckling på fredag"
Den 23 april ser en ny podd dagens ljus när ”Kinabongen” släpps. Podden kommer kretsa kring historier från restaurangvärlden som berättas av folk från branschen.
Fisk, skaldjur och kyckling
Fisk, skaldjur och kyckling