Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ribfingers Sous Vide

Ribfingers Sous Vide

Dalsjöfors
Djupfryst
Art.nr. 411567
KG
1x4xca800 g
    • Leverantör: Kls Ugglarps AB
    • Lev.artnr: 29047506
    • Koldioxidavtryck: 31.5 kg CO₂e/kg

Läs produktblad

Beskrivning
Dalsjöfors Ribfingers sousvide är det utskurna köttet mellan entrecotebenen, långsamt tillagat i 8 timmar med en lätt smaksättning av salt och peppar för att enkelt sätta sin touch på produkten. Dalsjöfors-Svenskt kvalitetskött från djur som är födda och uppfödda på utvalda svenska gårdar.
Märkningar
KlimatavtryckCO₂e/kg
31.5kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 31.5 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Valios mål – Koldioxidneutral mjölk 2035
Valios mål – Koldioxidneutral mjölk 2035
Valios mål är att producera koldioxidneutral mjölk till år 2035 och för att uppnå det, gör vi en hel del åtgärder för att minska vårt koldioxidutsläpp på mjölkgårdarna och i atmosfären.
Vi är ingen golfkrog – vi är en krog på en golfbana
Vi är ingen golfkrog – vi är en krog på en golfbana
Lyxells på Vallda Golf & Country Club är golfrestaurangen som tagit steget till att bli en upplevelse i sig – för golfare och alla andra. Så här har de lyckats skapa en egen identitet.
Skräddarsy känslan - med musik
Skräddarsy känslan - med musik
Den hemliga ingrediensen för en lyckad restaurangupplevelse är musik. Det menar Alf Tumble som berättar om samspelet mellan musik, mat och dryck.