Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (14 st)

Tuppfilé ca500g

Tockafarmarens
Djupfryst
Art.nr. 201894
KGD
1x10-15 kg
KG
1x10-15 kg

Tupplår

Tockafarmarens
Djupfryst
Art.nr. 401827
KGD
1x4 kg
KG
1x4 kg

Hönsfärs

Guldfågeln
Djupfryst
Art.nr. 409933
FRP
2x1,8 kg

Tuppvingar

Tockafarmarens
Djupfryst
Art.nr. 402247
KG
1x5 kg

Pärlhönsfilé med Skinn ca 130g

La Belle de France
Färskvaror
Art.nr. 205934
KGD
1xca120-150 g
KG
1xca120-150 g

Hönsfärs premium

Miss Kluck
Djupfryst
Art.nr. 411171
FRP
2x2,5 kg

Gårdspärlhöna Hel

La Belle de France
Färskvaror
Art.nr. 215176
KG
1x4xca1,3 kg

Pärlhönsklubba utan Ryggben ca 220-250g

La Belle de France
Färskvaror
Art.nr. 215245
KG
1x6xca1 kg

Pärlhönsfilé Suprême ca 200g

La Belle de France
Färskvaror
Art.nr. 215246
KG
1x8xca800 g

Pärlhöna Hel

La Belle de France
Djupfryst
Art.nr. 412388
KG
1xca9,6 kg

Hönsfärs EKO

Miss Kluck
Djupfryst
Art.nr. 412401
FRP
2x2,5 kg

Pärlhönsklubba utan Ryggben ca 240g

La Belle de France
Djupfryst
Art.nr. 412411
KG
1x6xca960 g

Pärlhönssuprême 180-220g

La Belle de France
Djupfryst
Art.nr. 412424
KG
1x4xca800 g

Rapphöna Sverige

Åke p fågel & vilt
Djupfryst
Art.nr. 412936
KG
1x15xca700 g
KGD
1xca700 g
Filter
  • Bransch och matkultur
  • Temperaturzon
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Kosthållning
  • Hållbara val
  • Märkning
Senaste nytt
Krämigt god mat för alla med Flora
Krämigt god mat för alla med Flora
Flora Plant Visp 31% är vegansk, glutenfri och laktosfri och passar perfekt i både varm och kall matlagning. Ersätter vanlig mejerigrädde i såser, pastarätter, gratänger och bakverk!
Från bageriet
Från bageriet
Hamburgerbröd och baguetter kan fyllas med många olika ingredienser för att skapa sin egen signaturrätt. Här i bageriet har vi bullat upp med flera klassiker – bakat i Sverige.
Från krogkök till skolkök
Från krogkök till skolkök
På Tångvallaskolan i Vellinge står poke bowls, smörrebröd och hulken-shots på menyn. Före detta krögaren Fredrik Nilsson är nybliven kökschef i skolköket och bjuder på skolmat inspirerad av restaurangvärlden.